lauantai 12. maaliskuuta 2011

Viidakkokirjeet muuttaa

Viidakkokirjeet on muuttanut nyt upouuteen osoitteeseen: viidakkokirjeet.fi! Vanha osoite tietenkin ohjaa myös perille oikeaan paikkaan, ei hätää. Muutosta innostuneena ajattelimmekin nyt kysellä teiltä, arvoisat lukijat, mistä aiheista haluaisitte jatkossa lukea blogista? Ovatko suosikkejanne huonekasvien lajiesittelyt hoito-ohjeineen? Vai kaipaisitteko kenties yleisluontoisempia ohjeita ja vinkkejä huonekasviharrastukseen? Vai erilaisia tuote-esittelyjä? Haluatteko lukea huonekasviharrastuksen historiasta ja taustasta? Kasvien fysiologiasta ja ekologiasta? Etsittekö vinkkejä siitä, mistä voi ostaa jännittävimpiä huonekasveja? Vai toivoisitteko kenties jotain ihan uusia aihepiirejä blogiin?

Sana on nyt vapaa, kirjoittakaa kommenttilaatikkoon omat toiveenne Viidakkokirjeiden sisällöstä.

2 kommenttia:

 1. Terve. Onnittelut uudesta hienosta osoitteesta :).

  Oma huonekasvi"harrastukseni" meinasi kohdata katkeran lopun kun vanha uskollinen palmuni kaatui mullanvaihdon yhteydessä :(. Otin sitten parhaan näkösen oksan ja tökkäsin multaan.

  Tästäpä heräsi myös kysymys kastelusta: miten pitkään multaa pitää nyt pitää märkänä kun on oksa siinä kasvamassa? Ja miten yleensäkin tietää oikean määrän vettä oikeaan aikaan purkin koosta, kasvista ja vuodenajasta riippuen?

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen tupaan! :-)
  Minä luen mielelläni aivan kaikkea, mutta jos nyt jonkinlainen Top 3 -lista pitäisi tehdä, niin 1)lajiesittelyt 2)kasvien fysiologia ja ekologia 3)vinkkejä, mistä ostaa erikoisempia huonekasveja.

  Mutta kuten sanottua, kaikki käy!:-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...