torstai 8. maaliskuuta 2012

Kerro viidakkotarinasi -kilpailu


Arvoisat lukijat!

Näin naistenpäivän kunniaksi ajattelimme järjestää Viidakkokirjeissä kilpailun. Kilpailussa te, lukijamme, pääsette vuorostanne ääneen ja kertomaan mieleenpainuvimpia onnistumisia tai kammottavimpia epäinnistumisia huonekasvi- harrastuksenne parissa. Kilpailun palkintoina arvomme osallistujien kesken huonekasvien pistokkaita, jotka voittajat pääsevät laajoista kokoelmistamme valitsemaan. 


Kilpailun säännöt ovat seuraavat:
  • Kerro oma onnistumisesi tai epäonnistumisesi huonekasviharrastuksesi parissa. Kyseessä voi olla vaikkapa kasvin saaminen kukkimaan tai tappaminen mitä omituisimmalla kömmähdyksellä. 
  • Kertomus tulee käydä kirjoittamassa Viidakkokirjeiden Facebook-sivulle kilpailun voimassaoloaikana. 
  • Kilpailuaika alkaa naistenpäivänä 8.3.2012 ja kestää viikon eli keskiviikkoon 14.3.2012 saakka. 
  • Kilpailussa on kaksi voittosijaa: 1. Viidakkokirjeiden arvovaltaisen raadin mielestä paras kertomus palkitaan ja 2. voittaja arvotaan kaikkien loppujen osallistujien kesken.
  • Voittajat valitaan/arvotaan torstaina 15.3.2011 ja heidän nimensä tai valitsemansa nimimerkit julkaistaan samana päivänä täällä blogissa.
  • Palkinnoksi kumpikin voittajista saa valita kolmen eri huonekasvilajin pistokasta. Pistokkaat toimitetaan postitse, tai mikäli voittaja sattuu asumaan lähistöllä, myös pistokkaanluovutustapahtuma voidaan järjestää. 

Eli nyt kertomaan hauskimmat, hupaisimmat tai noloimmat huonekasvisattumuksenne sivuillemme! Onnea kilpailuun kaikille osanottajille tasapuolisesti!

1 kommentti:

  1. Kilpailun voittajat on valittu ja tulokset julkaistaan heti, kun tavoitamme heidät. Kiitos osallistuneille, tarinoitanne oli ilo lukea!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...