perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kevätmessuille!

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 3.-6.4. Kevätmessut, joinne saimme bloggaajakutsun. Messut koostuvat siis neljästä eri osiosta: Oma Piha, Oma Koti, Oma Mökki ja Sisusta! Näistä huonekasvibloggaajalle antoisimpia lienevät kotia ja sisustusta käsittelevät osa-alueet, joskaan kumpikaan meistä ei ole messuilla aiemmin käynyt, joten nähtävää varmasti riittänee kaikilla osastoilla. Messuille saimme bloggaajakutsun, jonka lisäksi saimme myös lippuja jaettavaksi teille, arvon lukijat!

Messut tarjoilevat runsaasti erilaista ohjelmaa ja tarjolla on erilaisia seminaareja, tietoiskuja sekä työnäytöksiä. Messualueella pääsee myös halutessaan saunomaan ja kylpemään paljussa, joten oma pyyhe kannattaa varata mukaan... 

Viidakkokirjeitä messuille lähtee edustamaan Maija, jonka voikin hyvällä tuurilla bongata messuhulinasta. Tämän lisäksi meillä on ilo tarjota kaksi messulippua myös lukijoillemme. Mukaan lippujen arvontaan pääset, kun jätät kommentin tähän postaukseen. Kerro kommentissasi, mistä aiheista haluaisit jatkossa lukea Viidakkokirjeistä. Kiinnostavatko sinua esimerkiksi hoito-ohjeet, tiedeuutiset, kasvitieteellisten puutarhojen esittelyt vai jokin ihan muu?

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme kaksi lippua Kevätmessuille. Liput ovat kertalippuja, joilla siis pääsee kertaalleen sisään messualueelle Vastausaikaa on sunnuntaihin 23.3. asti, jonka jälkeen arvomme voittajan ja otamme häneen sähköpostitse yhteyttä. Muista siis liittää myös toimiva sähköpostiosoite kommenttiisi. 

Onnea arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Oi, minä tahdon, tahdon, tahdon messuille!
  kiia-@hotmail.com

  Blogista olen erityisesti tykännyt lukea esittelyjä vähän erikoisemmista huonekasveista, ja niiden hoito-ohjeita. Olen intohimoinen huonekasviharrastaja ja erityisesti innostunut harvinaisemmista kasveista.

  VastaaPoista
 2. Komppaan Saidaa! Myös bonsai-puita ja niiden hoitoa käsittelevät jutut kiinnostaisivat!

  sikakuhm@jyu.fi

  VastaaPoista
 3. Puutarhaesittelyt ja lajiesittelyt sekä myös hoito-ohjeet kiinnostavat! Ehkä satunnaisesti linkkivinkit maailmalle, hienoimpiin vastaaviin blogeihin tms?

  VastaaPoista
 4. Lajiesittelyt ja hoito ohjeet kiinnostavat eniten ! Ja arvonnassa mukana ! anninalahonen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Täällä nousee käsipystyyn puutarhaesittelyille ja hoito-ohjeille! :)
  marru (a) timanttinen.fi

  VastaaPoista
 6. Siis apua apua apua, lähetin vastauksen jo aikaa sitten, mutta sitä ei näy. Onneksi tulin vielä tänään katsomaan, uusi yritys! Tykkään lukea huonekasviesittelyitä, lajeina omis suosikkejani on isoäidin aikaiset, kaktukset ja orkideat. Ja messuille tekee mieli! churri@kapsi.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...