keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Etsitään uutta kotia!

Huonekasvidyykkaus tulee jälleen!

Järjestämme jälleen Viidakkokirjeiden huonekasvidyykkauksen, yhteistyössä Kortepohjan vapaa-aikatoimikunnan ja Villikatajan kanssa, Jyväskylän Kortepohjassa. Tapahtumassa on mukana jälleen myös kävijöiden oma vaihtotori, josta tällä kertaa pääsevät osallisiksi myös he, jotka eivät itse tapahtumaan pääse paikan päälle. 

Huonekasvidyykkaus vol 3. pidetään siis lauantaina 17.5. klo 14-16 välisenä aikana Jyväskylän ylioppilaskylässä Kortepohjassa. Tapahtuman Facebook-sivulla käynnistetään virtuaalinen vaihtotori, jossa voi tarjota omia ylimääräisiä pistokkaita ja kysellä, löytyisikö joltakulta toiselta osanottajalta kasvia, josta itse tahtoisi saada pistokkaan. 

Osanottajat sopivat keskenään pistokkaiden vaihdosta esimerkiksi postitse. Kasvien vaihdon voi sopia myös huonekasvidyykkaustapahtuman vaihtopisteelle. Tapahtuman Facebook-sivulla voi myös kysellä kasvinhoitovinkkejä ja jakaa omia huonekasviharrastukseen liittyviä kokemuksiaan muiden kanssa. Tapahtumaan kannattaa siis ilmoittautua, vaikka ei paikan päälle pääsisikään.

Itse kasvidyykkauksessa on jälleen jaossa Viidakkokirjeiden kirjoittajien kasveja puolen tunnin välein. Kävijöillä on myös mahdollisuus jäädä jutustelemaan huonekasvien hoidosta teekupposen ääreen. Tervetuloa siis mukaan tekemään uusia kasvilöytöjä ja jakamaan omia kasveja uusiin koteihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...